Meteen naar de content

Retourbeleid

Bij Dogmoms.com streven we ernaar om de allerbeste producten en ervaringen te bieden voor jou en je trouwe viervoeter. Wij begrijpen echter dat er momenten zijn waarop een product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Daarom bieden wij een flexibel retourbeleid van 30 dagen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Retourperiode: Je hebt het recht om je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van het product te retourneren zonder opgave van reden.

Staat van het product: Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Retourproces:

  1. Neem binnen 30 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via team@dogmoms.com om je retour aan te melden. Vermeld je bestelnummer en de reden van retournering.
  2. Je ontvangt instructies voor het retourneren van je product.
  3. Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail ter bevestiging. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
  4. Als je retourzending is goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen.

Uitzonderingen: Bepaalde soorten goederen zijn uitgesloten van retournering. Dit omvat bederfelijke goederen, gepersonaliseerde artikelen, en hygiënische producten. Let op: retourkosten kunnen voor rekening van de klant komen, tenzij het product defect of niet zoals beschreven is.

Uitwisselingen: Als je je artikel wilt ruilen voor een ander product, raden we je aan om het huidige artikel te retourneren voor een terugbetaling en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.

Contactgegevens: Voor vragen over je retourzending of ons retourbeleid, neem je contact op met team@dogmoms.com. Wij staan klaar om je te helpen!

We waarderen je keuze voor DogMoms.com en kijken ernaar uit om je en je viervoetige vriend te blijven dienen met producten van hoge kwaliteit en zorgvuldige klantenservice.

Let op: Dit retourbeleid is van toepassing op online aankopen gedaan via Dogmoms.com. Voor aankopen gedaan via externe verkopers gelden de retourbeleid van die verkopers.